1000 – Hai în echipa noastră!

997, 998, 999 de oportunități adunate în proiectul Iubesc Studenția.


Oportunitatea 1000: Hai în echipa noastră!

#eMusai să subliniem un lucru: noi nu avem diplome de participare. Sorry, dar ținem la natură.

#eMusai să spunem și asta: noi nu suntem voluntari. Suntem studenți care aleg să facă ceva util cu timpul lor liber. Suntem studenți profesioniști!

Ce vrem mai exact? Vrem ca Iubesc Studenția să fie cel mai util (scuze că nu folosim un cuvânt pompos) proiect studențesc. Și uite așa studenția are nevoie de noi, iar noi avem nevoie de voi.

Ce căutăm acum?

Redactor – O să îți intre în feed toate oportunitățile deschise pentru tineri. Asta da viață de student! Rolul tău este să selectezi oportunitatea WOW! Tu decizi ce apare pe site. Tot tu decizi ce apare pe Facebook/Google+. Dacă stăpânești toate semnele de punctuație, înscrie-te în echipa noastră, pentru că #eMusai.

Fotograf – Ai obiective mari și mici? Focalizarea nu te sperie? Avem câteva idei de proiecte fotografice pentru tine și un cont pe Instagram care abia așteaptă să fie încărcat cu momente studențești. Fii rebel/ă și înscrie-te în echipa noastră, pentru că #eMusai. 

Videomaker – Poți să fii prieten cu studentul de mai sus sau poate ești aceeași persoană. Vrem, în schimb, să fii prieten și cu Premiere Pro-ul. Contul nostru de Youtube își caută subscriberi, noi te căutăm pe tine. Dacă vezi lumea în cadre de film, hai în echipa noastră, pentru că #eMusai.

Digital Art – Tu faci totul să arate bine. Tu ai cunoștințe medii de Photoshop/Illustrator și multă, multă imaginație. Tu ai să te înscrii primul în echipa noastră, pentru că ai înțeles deja că #eMusai.

Account – Tu ești omul nostru de legătură – legătura cu facultăți, universități, agenții, companii (ai înțeles). Dacă vrei un motiv serios pentru care să te dai jos din pat în fiecare dimineață, atunci locul tău #eMusai să fie aici.

Cum merge treaba pe la noi?

Păi, în primul mandat o să participi și o să câștigi o competiție națională. Ai să înțelegi ce e un brief/pitch/deadline și o să te conectăm cu toate oportunitățile deschise pentru tinerii din România. Apoi, o să faci parte din echipa primului intraproiect Iubesc Studenția și ai să râzi alături de noi în poza de final. 

Cum te înscrii?

Ne plac oamenii cu imaginație care caută soluții noi la problemele actuale. Provocarea noastră pentru tine pornește de la următoarea expresie: “Când o zbura porcul”. Ne așteptăm ca nivelul imaginației tale să tindă către .

Așteptăm un mail de la tine cu “de ce-ul” (de ce vrei să faci parte din echipa noastră), “ce-ul” (ce vrei să faci și ce știi să faci) și “cum-ul” (cum faci un porc să zboare).

Mail to: alingabrielgramescu@iubescstudentia.ro

Deadline: 27 februarie 2016

Deschis pentru: studenții din București

O studenție avem, memorabilă să fie!

Echipa Iubesc Studenția.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *